About me

Toen ik begon deze blog in 2008 schreef ik over een heleboel onderwerpen, maar degene die stokken met mij het meest is degene die betrekking heeft op de spirituele. Ik begon de ervaringen uit mijn eigen ervaring te delen en ik probeerde altijd mijn ervaringen te delen die ik had om de anderen inzicht te geven in hun eigen ervaring. Het is geen slecht idee dat ik mijn ervaring te delen voor anderen om het te begrijpen en het is een zeer belangrijk ding dat ik probeerde te doen. Ik deel mijn ervaring op veel verschillende manieren en soms kan het een beetje te veel van een gesprek en tegelijkertijd wilde ik het een beetje toegankelijker te maken.

Toen ik begon met het delen van mijn ervaring had ik geen ideeën over het delen van de resultaten en in het begin schreef ik het op in een boek dat ik vond op het internet en deelde het met sommige mensen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik dol ben op engelen, maar ik was altijd verlegen om het te delen. Maar ik wilde laten zien dat er meer is aan deze mensen die met ons te maken hebben, omdat we niet alleen zijn en geen einde zijn.

Angel wings is een internet sensatie en een blog die heeft meer dan 4 miljoen keer bekeken in 2 jaar en meer dan 50.000.000 hits in een jaar. Het is een blog waar ik erg trots op ben. Het is een belangrijk onderdeel van mijn leven en een enorme inspiratie. Mijn grootste vreugde is het delen over de verhalen van mijn engel vleugels, omdat het verhaal heeft zo'n mooie kracht om het. Ik besloot om een beetje te delen over mijn ervaring met engelenvleugels. Angel wings is een heel andere plek in België omdat het een zeer traditionele manier van leven is en ik moet het delen op deze blog omdat het een groot deel van mijn dagelijks leven is, ook al geeft het me geen gevoel van geluk, het geeft me nog steeds veel kracht.

Op sociale media vind je me op Facebook. In de blog zal ik meer delen op sociale media.

In de komende weken zal ik na andere informatie over het project, maar voor nu zal ik beginnen met een blog over dit project en uitleggen hoe het werkt en wat het is gemaakt voor. Voordat ik begin met de blog laat me dit zeggen. Ik ben een student elektrotechniek. Ik heb niet veel eerdere ervaringen met elektronica, maar ik heb na dit project en hebben een goede kennis over printplaat ontwerp. Ik ben ook zeer vertrouwd met computer codering en hardware. Al deze zijn zeer nuttig voor een newbie. Maar ik ben niet van plan om een hele blog te schrijven over een nieuw project. Voor nu zal ik gewoon schrijven over wat ik wel en niet.

Deze blog is niet aangesloten bij mij.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om mensen te inspireren om iets te doen dat hen gelukkig maakt, en om ze uit hun comfort zone te krijgen. Ik ben momenteel de hoofdontwerper van een nieuw sociaal netwerk voor vrouwen, genaamd "The Happy Birdz" dat is geïnspireerd door de geest van de vogels. Ik neem graag de tijd om te schrijven over de kwesties in de wereld die het leven van vrouwen beïnvloeden. In deze blog hoop ik de strijd te delen van vrouwen die door moeilijke tijden gaan, en ik probeer het voor u gemakkelijker te maken om inspiratie te vinden voor dezelfde problemen waarmee u vandaag wordt geconfronteerd.

De blog begon in mei 2013 met een eenvoudig idee: om de ervaringen van degenen die in de problemen. Ik begon deze blog met een klein idee om mijn ervaringen te delen en de wereld een betere plek te maken. Maar nu ben ik een trotse vader en een echtgenoot.