Hoeveel zijn engelenvleugels?

Vijf cent. Welke fabrikanten voor engelenvleugels bestaan? Het was de eerste keer dat ik ooit het antwoord in een e-mail kreeg. Tegenwoordig vragen mensen me: Wat zal de prijs van engelenvleugels zijn in 10 jaar? Mijn antwoord op hen is: het zal afhangen van het aantal mensen dat zich kan veroorloven om ze te kopen en het tempo van de ontwikkeling in een land. Hoe meer mensen in staat zijn om de vleugels te kopen, hoe lager de prijs zal zijn. Ik ben dus geen marktexpert, maar ik ben erg trots om marktleider te zijn in deze ruimte. We begonnen deze blog met als doel om informatie te delen over engelenvleugels in ons land en de wereld.

Hoe heb je deze blog gevonden?

Ik was op zoek naar een plek waar mensen konden leren over engelen vleugels en hun weg vinden naar de juiste mensen. Ik wilde niet dat mensen naar me toe komen omdat ze het proces al kenden en er is al een groot netwerk van mensen die al naar deze blog zijn gekomen. Ik wilde dat mensen ergens in het begin zouden beginnen en hun eigen ideeën hadden. Ik wilde de eerste en enige hub in deze ruimte zijn zodat mensen andere gelijkgestemde mensen konden vinden en dingen samen konden delen.

Hoe zie je engelvleugels werken in uw land?

Ik denk dat dit een heleboel dingen zal veranderen. Het zal onze samenleving helpen om de engelen vleugels te begrijpen in een meer complexe manier. Als je weet hoe je je moet verplaatsen en je kent de regels over de vleugels, kun je vliegen met een engel vleugels zonder een probleem. Dit zal de manier veranderen waarop we door mensen in het algemeen worden ervaren. Ik weet niet zeker hoe het de situatie zal beïnvloeden voor vrouwen of mensen die religieus zijn. Mensen gaan er meestal van uit dat vrouwen zwak zijn en dat als ze vleugels hebben het gemakkelijk zal zijn voor hen om vals te spelen . Ik weet het niet, ik weet alleen dat er in de toekomst meer vrouwen en minder mensen zullen zijn die bang zullen zijn om bedrogen te worden. We zullen in staat zijn om te vliegen zonder een probleem, maar als we dat niet doen, dan zullen we in een andere plaats met meer problemen. Hetzelfde geldt voor religie. Dit is indrukwekkend, als je het vergelijkt met engelenvleugel vergelijk. Als mensen niet in engelen geloven, maar als ze geen wonder nodig hebben, dan zullen ze niet kunnen accepteren dat vrouwen kunnen vliegen. Dit is de reden waarom ik schrijf over engelenvleugels. Ik wil zo nuttig mogelijk zijn voor vrouwen en mensen die religieus zijn, om hen vertrouwen te geven, om hen een reden te geven om te geloven dat als ze er hun zinnen op zetten, ze kunnen vliegen.