Kan ik engelenvleugels kopen op Amazon?

Ja, maar je moet ze kopen in bulk. Waarom? Nou, de kosten van elke engelenvleugel zijn erg duur. Bijvoorbeeld de engel vleugel kocht ik op Amazon kostte me 3,4 EUR. Ik heb maar zo'n 250 EURO op mijn bankrekening staan en ik heb er 10.000 van gekocht. Als ik koop, geef ik het geld weg en geef ik aan een goed doel. Maar hoe meer ik koop, hoe duurder het is om te gebruiken, hoe meer ik zal betalen in belastingen. Waarom moet het zo zijn? Omdat engelenvleugels, indien gebruikt voor het welzijn van de samenleving, alleen goed zijn voor de armen. Ik heb een engel vleugels die kost me 0,4 euro per stuk, maar ik zal moeten besteden 8,2 EUR op andere diensten om het te gebruiken. En ik zou moeten betalen 1,2 EUR op de scheepvaart wanneer de engel vleugels zijn in de mail. Ik heb een betere optie: ik heb mijn eigen "echte engelenvleugel", die ik in het museum kreeg, en dat kost me 0,6 euro per stuk. Ik kan besparen op belastingen. Het kan logischer zijn dan Bobbie Rugzak. Ik heb geen belasting op mijn engelenvleugels, en ik ben ook in staat om ze te gebruiken voor mijn eigen projecten en goede doelen. Het is een "echte engelenvleugel" zonder kunstmatige kenmerken. Wanneer het tijd is om de vleugels te verzamelen, zal ik u een paar vragen stellen: Wat zijn uw redenen om een engelenvleugel te willen hebben? Is het omdat je je spiritueler voelt?

Welke engelenvleugels heb je op dit moment?

Heeft u engelen die u geïnteresseerd bent in het hebben in een soortgelijk pakket?

Heb je vleugels gezien op de markt waarvan je denkt dat het een goede engelenvleugel zou zijn? Welke vleugels overweeg je?

Als je een paar vragen voor mij en uw ideeën zijn goed, kan ik stuur je een paar stukken van engel vleugels, ook. Ik kies een stuk en u kiezen uit mijn selectie. Als het gaat om het kiezen van de vleugels, u denken over hen om verschillende redenen. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van artikelen zoals Aap En De Ballon. U hebt bijvoorbeeld een idee om ze te gebruiken voor een nieuwe hobby, en u wilt geld besparen op uw belastingen. Tyleen Schaar kan echter een test zijn. Of misschien heb je een droom om engelen te verzamelen. Als het je van het idee houdt, en als het iets is wat je echt leuk vindt, ben ik blij je te zien!

Als u een professionele engel vleugels verzamelaar, vindt u mijn collectie van engel vleugels op mijn blog. Hoeveel zijn engelenvleugels? Stuur me gerust een e-mail, ik neem onmiddellijk direct aan u terug.

Hoe bepaal je de kwaliteit van een engelenvleugel? Waar zoek je naar?

Ik begin met wat voor engelenvleugels heb je? Als ze uit een specifiek land komen, zal ik kijken naar hun kleur en grootte. Bijvoorbeeld, als je een aantal van dezelfde vleugel, maar een is blauw en een is roze, dan zal ik die vleugel een "rood" te overwegen.