Waarom Heeft Herbruikbare Voedselverpakkingen een Veelbelovende Toekomst?

Nu de milieuvervuiling toeneemt, zijn voedselverpakkingsbedrijven gedwongen om met duurzame voedselpakketten te komen. Maar voedselverpakkingen zijn een van de grootste bekende oorzaken van vervuiling omdat het niet biologisch afbreekbaar is. Daarom worden milieuvriendelijke alternatieven onderzocht en verwerkt met behulp van recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Herbruikbare voedselverpakkingen hebben dus inderdaad een veelbelovende toekomst.

Tegenwoordig willen bedrijven zowel duurzaamheid als gemak; Dus ze komen naar buiten met tassen, flessen en containers die meerdere toepassingen kunnen hebben. In de VS is verpakking een van de grootste redenen voor afval geweest; bijna 29,7% van het totale afval bestaat uit containers en verpakkingen. Veel mensen geven de schuld aan plasticgebruik, maar het echte probleem is de onteigening van de verpakkingen en niet zozeer waar het van is gemaakt. De focus ligt vandaag op het combineren van herbruikbaarheid met duurzaamheid. Het probleem is dat wanneer een persoon zowel een handige als een duurzame optie krijgt, hij uiteindelijk de handige kiest.

Daarom geven bedrijven tegenwoordig de voorkeur aan duurzame en handige verpakkingsoplossingen; bedrijven nemen initiatieven zoals TerraCycle’s Loop Program om verpakkingen te produceren die herbruikbaar zijn in plaats van wegwerpbaar te zijn. Wanneer u herbruikbare containers gebruikt, kunnen deze zowel bedrijven als het milieu in het algemeen ten goede komen. Volgens een rapport van World Economic Forum zijn plastic verpakkingen goed voor een verlies van $ 80 – $ 120 miljard per jaar.

Bevindingen suggereren dat gezinnen met volwassenen jonger dan 25 jaar de neiging hebben om meer magnetrondiners, bevroren maaltijden, enz. te eten. Millennials zullen naar verwachting de inkomsten uit voedselbezorging tegen het einde van het volgende decennium wereldwijd verhogen tot bijna $ 365 miljard. Hoewel deze neoconsumenten gemak wensen, willen ze het afval niet toevoegen. Dit is de reden waarom bedrijven zoals Nestle, Procter & Gamble, enz. stappen hebben ondernomen om herbruikbare pakketten te starten. Loop is een bezorgservice online waar je producten moet kiezen en hiervoor moet betalen; ze worden geleverd in herbruikbare totes. Zodra u het spul hebt verbruikt, u de tote-potten vervangen en vervolgens wachten tot de bezorgservice deze gebruikte containers heeft opgehaald. Dit idee heeft mensen aangesproken en momenteel staan er duizenden in de rij om van dit initiatief gebruik te maken.

Het idee is om voedselbezorging te maken op een manier die de consument positief kan beïnvloeden. Tyme begon bijvoorbeeld plantaardige maaltijden aan te bieden in herbruikbare potten, zodat consumenten deze konden retourneren voor hergebruik door dit bedrijf. In ruil daarvoor bood Type $ 1 voor alle nieuwe aankopen, waar de koper de potten ook retourneert. Sommige consumenten begonnen deze containers te gebruiken voor het houden van planten; hiervoor moedigde Type hen aan door zaden en grond met zijn leveringen te verzenden.

Hoewel dit allemaal erg bemoedigend klinkt, is de waarheid dat herbruikbaarheid niet gratis is en bedrijven hoge kosten moeten dragen voor het maken van herbruikbare pakketten. In tegenstelling tot wegwerp plastic dozen zijn Loop containers milieuvriendelijk na 3 toepassingen. Dit laat zien hoe bedrijven het nu moeilijk maken om “duurzaamheid” te weerstaan. Hoe meer consumenten de containers gebruiken, hoe lager de kosten voor de makers.

Maar zelfs voor bedrijven die deze transitie willen maken, zal het hele proces van het initiëren van een nieuwe methode voor het ontvangen en ontsmetten van gebruikte dozen veel tijd en toewijding kosten. Als een container die met noten was geladen bijvoorbeeld opnieuw moet worden gebruikt en wordt geleverd aan iemand met notenallergie, kan deze dodelijk zijn. Dus, ontsmetting moet worden gedaan met de juiste medische apparaten die voldoen aan de FDA-normen.