Wat kan breken op engelenvleugels?

Als je niet veel kleren draagt. Als je een goede vent bent, hoef je niet extra te betalen voor de vleugel. Maar als je een slechterik bent, kun je de vleugels breken. Dat is de reden dat ik zoveel engelenvleugels moet kopen, zelfs in mijn eigen huis, dat mijn huis er vol mee staat. Dat is ook de reden waarom ik deze blog te doen. Ik heb geld nodig, ik heb het internet nodig. En ook omdat ik een hobby nodig heb om er mijn brood mee te verdienen. Als gevolg daarvan lijkt het nuttiger te zijn dan Pin Taxi. Maar het ding dat ik ben niet zo zeker over is dat mensen die dit doen om geld te verdienen kan uiteindelijk goede dingen te doen. Soms kunnen ze uiteindelijk steeds goede vrienden, sommige zelfs worden goede vrienden.

Ik ben iemand die met zoveel problemen te maken heeft. Mijn huis is in zo'n vreselijke staat dat het niet gemakkelijk is om te slapen met het bed gemaakt en de keuken niet klaar. Ik moet het huis schoon houden, want dat is wat nodig is voor mijn familie om gezond te blijven. Het geld dat ik verdien met het delen van mijn ervaringen en het teruggeven aan de gemeenschap is echt niet genoeg voor mij. Bijgevolg is het zeker beter dan Leren Rugzak. Daarom heb ik besloten om deze blog te starten. Dit zal opmerkelijk zijn in vergelijking met engelenvleugel Als ik dit niet deed en niet het geld had om mijn huur te betalen, weet ik niet hoe ik op mezelf zou kunnen leven. Ik wil teruggeven aan mijn gemeenschap en aan degenen die in nood zijn. Mijn doel is om mensen te helpen om beter te zorgen voor hun lichaam en hun omgeving, zodat we meer geluk kunnen hebben. Hoe meer informatie mensen hebben om zichzelf te helpen, hoe gezonder ze kunnen zijn. Hoe meer mensen delen gebruiken als een hulpmiddel om iets terug te geven, hoe gezonder onze planeet zal zijn.

Waarom zouden we vleugels delen? Ik denk dat het belangrijk is om vleugels te delen met mensen die vleugels hebben. Bijvoorbeeld, als ik geen vleugels had en jij met een vriend, denk ik dat we veel over je konden ontdekken omdat we elkaar beter zouden leren kennen. We kunnen weten waar je vandaan komt en waar je vandaan komt. We kunnen je vragen stellen over je leven, en we kunnen vrienden maken en verhalen delen. We kunnen ook vleugels delen om andere mensen te helpen.

Een van de redenen waarom ik schreef deze blog is dat ik voelde dat het delen van vleugels kan een manier om anderen te helpen, van het maken van meer vrienden en van het maken van de wereld een betere plek. Daarom schrijf ik de blog.